Home > Culinair > WÜRST meets Winefair

WÜRST meets Winefair

Auteur: Demy Janssen

WÜRST en Winefair slaan dit najaar de handen in elkaar. Op alle Winefair-edities kunnen bezoekers nu genieten van een hotdog met ’n glaasje wijn. Een gekke combinatie denken jullie wellicht, maar Jeroen Meurs bewijst het tegendeel, deze twee gaan perfect samen!

(TV-)Kok Jeroen Meus brengt met zijn ‘haute dogs’ de populaire hotdog naar een nieuw niveau. Eerlijk vlees van de befaamde Leuvense Slager Philippe Rondou, speciaal ontwikkelde broodjes en de meest verrassende toppings komen samen bij WÜRST. WÜRST heeft inmiddels vestigingen in Leuven en Gent en is met WÜRST On Tour wekelijks te vinden op events en festivals.

‘We proberen net het atypische uit’, vertelt organisator Winefair Stefan Frissen, ‘het is een gewaagde match, want hotdogs worden normaal niet geassocieerd met wijn. Dat maakt het voor ons juist super interessant! Ik voorspel maar één ding: het wordt een onvergetelijke culinaire ervaring!’

Ook zin gekregen in een everzwijnhotdog met veenbessentopping vergezeld door een heerlijke bordeaux? Proberen kan dit najaar tijdens de Winefair-edities in Lanaken, Leuven, Antwerpen en Gent. Kijk hier voor meer informatie over WÜRST en Winefair.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu