Home > Culinair > Wine after work op Winefair Genk

Wine after work op Winefair Genk

Auteur: Demy Janssen

De Belgische Winefair, het grootste wijnevenement van Vlaanderen met edities in Vlaams-Brabant en Belgisch Limburg, opent komend weekend voor het eerst de deuren in Thor Central in Genk. Hier krijgen ruim 50 standhouders de kans om meer dan 3000 wijnliefhebbers kennis te laten maken met hun wijnaanbod (dat in totaal goed is voor meer dan 150 wijnstreken wereldwijd).

De eerste avond van Winefair Genk, vrijdag 8 november, staat in het teken van een ongewone VrijMiBo: WAW, Wine After Work, is volgens de organisatie dé place to be om samen met collega’s het (wijn)weekend in te luiden. Er wordt deze avond volop live entertainment geprogrammeerd: saxofonisten, dj’s en andere muzikale talenten zorgen voor swingende muziek, terwijl de wijn rijkelijk vloeit.

De rest van het weekend is de Winefair dagelijks toegankelijk voor iedereen die wel van een glaasje wijn houdt. De entree voor de Winefair bedraagt vier euro. Voor dit bedrag kan bij elke stand een slokje wijn worden geproefd. Wie daarna trek heeft in meer wijn of andere lekkernijen, kan extra muntjes kopen en er samen met de rest van de aanwezige wijnliefhebbers een feestje van maken!

________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu