Home > Culinair > Wijnrestaurant Mes Amis

Wijnrestaurant Mes Amis

Begin vorig jaar werd Patriek Doelen mede-eigenaar van Wijnrestaurant Mes Amis, het restaurant van zijn ouders. Mes Amis is echt een familiezaak, niet alleen omdat het gerund wordt door moeder en zoon; ook de rest van het team is als een hechte familie.

In de keuken staan Jeffrey en Patriek samen aan het roer. Ze vullen elkaar aan als yin en yang en maken van elk bord een kunstwerk. Het verrassingsconcept staat centraal op de menukaart: gasten kunnen kiezen hoeveel gangen ze wensen, de rest blijft tot het laatste moment een verrassing. Bijzonder aan Wijnrestaurant Mes Amis is de speciale aandacht die wordt gegeven aan regionale wijnen. Het menu wordt dan ook aangepast aan het wijnaanbod in plaats van andersom. Bij Mes Amis hangt altijd een gezellige sfeer. Dat komt mede door de ongekende gastvrijheid, de bijzondere kunst die her en der aan de muren hangt en het karakteristieke van het authentieke pand waarin Mes Amis gevestigd is. Een heerlijke plek om te vertoeven. Zeker wanneer kunstwerk na kunstwerk elkaar op tafel opvolgen en de regionale wijnen rijkelijk vloeien.

Tongersestraat 5
Maastricht
+31 (0) 43 325 7866
https://www.mesamis.nl/nl/ 

Ook in 2020 zal er een restaurantgids verschijnen! Wil je hier graag meer over weten, mail dan naar: sales@chapeau-magazine.com 

__________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.