Home > Culinair > Wijnen > Abo actie: vier het met Limburgse wijn!

Abo actie: vier het met Limburgse wijn!

Vanaf de winter van 2023 slaan Chapeau en Goesting vier keer per jaar de handen ineen om Chapeau-lezers te verrassen met een selectie bijzondere Limburgse wijnen. En wie beter om daarin te adviseren dan ambassadrice van de Limburgse wijn en mede-eigenaar van Goesting, Annaline Doelen. Deze keer selecteerde ze een wel heel bijzonder pakket Limburgse wijnen: perfect voor de winter én alle drie gemaakt door dames.

„De titel vinologe draag ik al jaren. Sinds kort ben ik ook wijnmaker in spé. Ik loop in het kader van de opleiding tot wijnmaker al het hele seizoen mee in de wijngaard en krijg het hele proces van aanplanten tot bottelen mee. Super interessant, want er komt zo ontzettend veel meer kijken bij het maken van wijn dan we denken. Zeker in een jaar zo vochtig als 2023; dan moeten de wijnmakers nóg meer werk verrichten in de wijngaard en verliezen ze veel druiven. Als je dat van dichtbij meemaakt, kun je niet anders dan nog meer respect krijgen voor de wijnmaker.” Annaline Doelen, Goesting en Mes Amis

Lente in het glas met Limburgse wijn

Drie Limburgse parels, alle drie gemaakt door wijnvrouwen!

Lees één jaar Chapeau en krijg cadeau, samen voor 42,50 euro, of bestel met korting* bij GOESTING.

Drie Limburgse parels

Cadeau bij een jaarabonnement of te koop met korting!

* Prins van Domein Holset door Kirsten Abels, wijnvrouw van het jaar 2023. 36 maanden op gist, stijlvol en stoer. Heerlijk als kerstaperitief!
* Rouge de Planck 2016 door Bernadette Crijns. Laatste kans; gemaakt van de regentdruif, twaalf maanden gerijpt op houten vaten. Heerlijk bij stoofgerechten en rood vlees!
* Genoels Elderen Parel Zwart door Joyce van Rennes. 18 maanden op de fles, droog en vol van smaak. Perfect voor de feestdagen

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.