Home > Culinair > Wijnen > Lente in het glas met Limburgse wijn

Lente in het glas met Limburgse wijn

Ook in 2024 slaan Chapeau Magazine en Goesting de handen ineen om Chapeau-lezers te verrassen met een selectie bijzondere Limburgse wijnen. En wie is beter om daarin te adviseren dan de ambassadrice van de Limburgse wijn en mede-eigenaar van Goesting, Annaline Doelen. Dit voorjaar selecteerde ze een pakket van drie voorjaarswijnen, met een knipoog naar het eerste lustrum van Wijnrestaurant op het Land, het pop-up restaurant van Mes Amis. Deze keer selecteerde ze een wel heel bijzonder pakket Limburgse wijnen: drie wijnen van de verschillende wijngaarden waar Wijnrestaurant op het Land te gast is geweest.

Het idee voor Wijnrestaurant op het Land ontstond in 2019, in samenwerking met Frenk Theuns van Restaurant op het Land in Wouw. Die zomer zou wijnrestaurant Mes Amis een aantal weken moeten sluiten in verband met een verbouwing. Het idee voor het pop-up restaurant tussen de wijnranken kwam op het perfecte moment én bleek een gigantisch succes. Deze zomer organiseren zij de vijfde editie van Wijnrestaurant op het Land, en daarvoor bezoeken zij alweer de vierde nieuwe locatie: wijngaard Raar Saint Remi in Meerssen. De opzet van Wijnrestaurant op het Land is dit jaar iets anders dan voorgaande jaren: kleinschaliger, met meer focus op kwaliteit en beleving. Zo worden de gasten voor de lunch of het diner dit jaar écht tussen de wijnranken verwelkomd. Staand aperitieven met fingerfoodhapjes. Vervolgens een Fine Dining-menu met uiteraard alleen Limburgse wijnen in een prachtig trendy glazen paviljoen, met uitzicht over de wijngaard. En daar kun jij dit voorjaar dus zelf ook al van genieten, met dit wijnpakket!

Lente in het glas met Limburgse wijn

Drie Limburgse parels, alle drie gemaakt door wijnvrouwen!

Lees één jaar Chapeau en krijg cadeau, samen voor 42,50 euro, of bestel met korting* bij GOESTING.

Drie Limburgse parels, cadeau bij een jaarabonnement óf te koop met korting!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.