Home > Culinair > Wie wordt de jonge horeca ondernemer van Limburg?

Wie wordt de jonge horeca ondernemer van Limburg?

Limburg staat als Bourgondisch bekend, daar waar het bruist van de culinaire bedrijvigheid. Om dit extra te onderstrepen en een impuls te geven, organiseert Chapeau het 2de Limburgs Culinair Gala i.s.m. BBB Maastricht en Foodlab Limburg. Een avond waarop we de betere gastronomie van Limburg en de grensstreek een podium geven en de gastronomie als sector in de spotlights plaatsen. Extra aandacht zal er zijn voor jonge talenten in de gastronomische wereld, zowel in de keuken als in de bediening. Tijdens het animerende, avondvullende programma reikt Chapeau samen met partners tevens diverse prijzen uit aan de Limburgse horeca, zoals al diverse jaren gebruikelijk. Daarnaast wordt ook de geheel vernieuwde Chapeau Restaurantgids 2020 gepresenteerd.

Tijdens de avond zullen maar liefst 5 jong talent prijzen worden uitgereikt:

-Jong Limburgs talent in de keuken, nog in opleiding

-Jong Limburgs talent in de bediening, nog in opleiding

-Jong Limburgs talent in de keuken tot 25 jaar

-Jong Limburgs talent in de bediening tot 25 jaar

-Jong Limburgse horeca ondernemer t/m 29 jaar

De eerste twee prijzen worden mede gekozen door de onderwijsinstellingen Vista College en Roc Gilde Opleidingen food & hospitality college. En is mede een initiatief van Foodlab Limburg. De talenten in keuken en bediening tot 25 jaar, worden gekozen door een professionele jury.

Wenst u een kandidaat aan te dragen voor de prijs: Jonge Limburgse horeca ondernemer? Die in Nederlands Limburg een eigen horeca zaak heeft en niet ouder is dan 29 jaar?

Gelieve de naam van de horeca ondernemer en van de horeca zaak te mailen naar marketing@chapeaumagazine.com. Dit kan tot 10 januari 2020.

Waarna vervolgens een vakjury hierover zich zal ontfermen, om tot een winnaar te komen. Deze wordt op het culinair gala bekend gemaakt. Vorig jaar ging de prijs van Jonge Limburgse naar ondernemers Charlotte Nelissen en Kenny Coenen van Tomato in Maastricht

De tweede editie, op maandag 27 januari, vindt plaats bij de Oranjerie in Roermond. Het menu wordt samengesteld en bereid door niemand minder dan Nico Boreas van restaurant Sabero (**), Edwin Soumang van restaurant ONE (*), Jeroen van Gansewinkel van restaurant Damianz en Margot Reuten van Da Vinci (*).

Alle informatie op een rij:
Wat? 2de  Limburgs Culinair Gala

Wanneer? Maandag 27 januari van 18u30 – 01u00

Waar? Oranjerie, Roermond

Voor wie? De Limburgse restaurants in het hogere segment, horecaleveranciers, Chapeau Community Leden en liefhebbers van de Limburgse topgastronomie.

Dresscode? Black Tie

Kostprijs? 175 euro per persoon ALL-IN, excl. BTW

Tien persoonstafel voor 1750 euro ALL-IN, excl BTW.

Voor informatie en/of reserveringen:
Gelieve te mailen naar events@chapeaumagazine.com.
Volg voor meer informatie https://www.chapeaumagazine.com/

______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu