Home > Culinair > Voortaan Gulpener op de tap van Café Sjiek 

Voortaan Gulpener op de tap van Café Sjiek 

Een feestelijk moment bij Café Sjiek in Maastricht, het bekendste eetcafé van de Limburgse hoofdstad. Met het aanslaan van enkele vaatjes Neubourg die rechtstreeks vanuit Gulpen werden voorgereden, deed de Gulpener bierbrouwerij z’n intrede. Voortaan zijn er maar liefst acht verschillende soorten Gulpener op het vat verkrijgbaar bij Sjiek.

Café Sjiek is al ruim 35 jaar een begrip, niet alleen in Maastricht maar in heel het land en omstreken. De overstap naar Gulpener was voor de eigenaren Robin en Yvonne Berben een logische. „We  doen al vele jaren zaken met leveranciers uit de regio. Nu heet dat ‘’maatschappelijk verantwoord’’. Maar voor Café Sjiek is het altijd een logische keuze geweest. Of het nu brood, wijn, kaas, patisserie of vlees is. Vanaf vandaag komt daar het bier van de Gulpener bij. Wederom een keuze voor kwaliteit uit de buurt. De smaak van het vrije pils en de speciaal bieren van Gulpener komen bij Café Sjiek maximaal tot hun recht.”

Directeur Jan-Paul Rutten van Gulpener was in zijn nopjes. „Als brouwer heb je altijd een aantal horecalocaties waar je van droomt. Dat daar je bier uit de tap mag vloeien. Een van die dromen is vandaag uitgekomen.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.