Home > Culinair > VOKA meets CHAPEAU-diner met Frans tintje

VOKA meets CHAPEAU-diner met Frans tintje

In restaurant Bouchon d’en Face in Maastricht vond dinsdag de vijfde editie plaats van het VOKA meets CHAPEAU-diner. Een culinaire netwerkavond, die twee jaar geleden is ontstaan uit een initiatief van Voka-Kamer van Koophandel Belgisch Limburg en Chapeau Magazine. Tien ondernemers/managers uit Belgisch Limburg en tien ondernemers/managers uit Nederlands Limburg hebben tijdens de  avond de mogelijkheid om op een informele wijze kennis met elkaar te maken.

Armand Vliegen, mede-eigenaar van Bouchon d’en Face en tevens al jaren voorstander van het netwerken over de provinciegrenzen heen, modereerde de avond. Aan de hand van diverse stellingen over (grenzeloos) netwerken, kwamen interessante verschillen en gelijkenissen tussen het netwerken in beide provincies naar voren.

Daarnaast werden tussen de geserveerde gerechten door, ook de nodige nieuwe contacten gelegd. In het najaar van 2024 zal de volgende editie plaatsvinden, waarbij het eveneens de bedoeling is om op kleinschalige maar kwalitatieve wijze, een voorzet te gegeven voor samenwerking met bedrijven over de provinciegrens.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.