Home > Culinair > Vinify maakt het de culinair verwende barbecueliefhebber makkelijk

Vinify maakt het de culinair verwende barbecueliefhebber makkelijk

Het zomerseizoen is weer begonnen. Voor veel mensen betekent dat dat ze zich kunnen verheugen op lange, gezellige avonden in de gezellig ingerichte tuin om met familie, vrienden en collega’s te genieten van fijne gesprekken, mooie wijnen en heerlijke vlees-, vis-, of vegetarische gerechten, bij voorkeur bereid op de BBQ.

Nu is het verleidelijk en gemakkelijk om door je slager een standaard BBQ-pakket te laten samenstellen en naar de supermarkt te rennen voor wat ‘wijntjes’, zoals je liefhebbers van outdoor eten vaak hoort zeggen, maar er is veel meer mogelijk. Ook in de tuin kun je zonder al te veel moeite aantrekkelijke en gevarieerde vier- en vijfgangenmenu’s voor je gasten samenstellen. Mét bijpassende, restaurantwaardige wijnen. Je moet alleen even weten hoe je het moet doen en welke smaken je het beste met elkaar kunt combineren om je gasten een avond – of middag – te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten.

Gratis receptenboekje

Om je te laten zien dat barbecueën oneindig veel leuker is als je je niet beperkt tot wat worstjes, stukjes kipfilet of karbonades, heeft online wijnwinkel Vinify een kleurrijk BBQ-receptenboekje dat volstaat met elf prachtige suggesties om op gastronomisch verantwoorde wijze je avond of middag door te komen. Elk gerecht wordt op toegankelijke wijze beschreven, inclusief een ingrediëntenlijstje en een bijpassend wijnadvies. Het boekje kan gratis gedownload worden via deze link.

De gerechten in het boekje worden zo mooi gepresenteerd, dat ze je al op voorhand het water in de mond doen lopen. Wat is er dan leuker om je gasten niet alleen gelukkig te maken met de beschreven gerechten, maar ook ze met zorg geselecteerde wijnen aan huis te laten bezorgen? Dat kan tijdelijk zeer voordelig, want alle wijnen uit het boekje zijn tot en met 31 juli 2022 met 20 procent korting te bestellen. Bij elke bestelling ontvang je bovendien een gedrukt exemplaar van het BBQ -receptenboekje.

BBQ-wijnpakketten

Om het je nog gemakkelijker te maken heeft Vinify twee verschillende BBQ-wijnpakketten samengesteld: Het ‘BBQ-voortreffelijk grillen wijnpakket’ en het ‘BBQ-wijnpakket de luxe’.

Wie kiest voor Vinify weet zich niet alleen verzekerd van wijnen van uitmuntende kwaliteit, maar ook van wijnen die je niet zult vinden de supermarkt of de slijterij, maar uitsluitend in de betere restaurants en wijnbars. ,,Vinify is speciaal opgericht om dit soort restaurantwijnen toegankelijk en beschikbaar te maken voor de consument”, zegt Barbara Becking van Vinify. „Ze worden bijna uitsluitend geschonken in de betere zaken. Dat laatste maakt het extra leuk om ze ook thuis te drinken en zo in je eigen vertrouwde omgeving het restaurantgevoel op te roepen, met mooie gerechten en restaurantwaardige wijnen.”

Doordat de specialisten van Vinify’s moederbedrijf rechtstreeks inkopen bij vermaarde wijnhuizen over de hele wereld, zijn ze in staat hun wijnen tegen scherpe prijzen in de huiskamers – of in dit geval: in je tuin – te krijgen. „In de betere horeca zijn ze vaak drie tot vier keer zo duur”, legt Barbara Becking uit. ,,Ook dat maakt dat het leuk is om ze thuis te schenken. Een belangrijk voordeel is verder dat je bij Vinify geen hele dozen hoeft af te nemen. Alle wijnen zijn per fles te koop!”

vinify.nl

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu