Home > Culinair > Vijf sterren voor Kasteel van Ordingen

Vijf sterren voor Kasteel van Ordingen

Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden mag zich voortaan een vijfsterrenhotel noemen. De classificatie is toegekend door minister van toerisme Zuhal Demir en Toerisme Vlaanderen.

Het kasteel is in particulier bezit en de eigenaar heeft er 22 jaar over gedaan om alle gebouwen volledig in oude luister te herstellen.

Volgens general manager Yannick Bouts is niets aan het toeval overgelaten en worden de gasten in alle luxe ontvangen, die hoort bij het hoogste criterium dat bij vijf sterren hoort.

Het hotel telt 34 bijzonder comfortabele kamers die allemaal anders zijn ingericht. Ook is er een restaurant dat elke dag geopend is.

Kasteel van Ordingen is pas het vierde hotel in Vlaanderen dat de vijfsterren kwalificatie krijgt van Toerisme Vlaanderen. La Butte aux Bois in Lanaken, Hotel Dukes’ Palace in Brugge (beiden zelfs 5 sterren superior) en Hotel Heritage in Brugge kregen al eerder de vijfsterren hotelclassificatie.

Ordingen-Dorp 50 Sint Truiden (BE)  – kasteelvanordingen.be

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu