Home > Culinair > Vernieuwd terras voor Hoeve de Bies

Vernieuwd terras voor Hoeve de Bies

Drie maanden dicht, geen gasten en ook geen afhaal- of bezorgmenu’s. Voor Maurice Huynen en Peterhans van Harinxma was de coronatijd de gelegenheid om verder te werken aan hun oude boerderijrestaurant in het landelijke St. Martensvoeren, vlak over de Zuid-Limburgse grens.

Het duo dat een behoorlijke ervaring bij Beluga Loves You heeft opgedaan, timmert in de fraaie Voerstreek nu alweer een tijdje aan de weg. Maar na een drukke winter viel het ook hier stil. Inmiddels is op de binnenplaats een wat meer luxe terras aangelegd met een houten vloer, nieuwe houten tafels en ook nog een apart loungeterras.

De bedoeling was eigenlijk om al een nieuw terras aan te leggen aan de achterkant van het restaurant, met uitzicht op de groene heuvels. Maar de vergunning liet te lang op zich wachten om dat nog dit seizoen te realiseren, vandaar deze oplossing voor 2020.

Sinds deze week is de zaak open, net als de meeste Belgische restaurants. Hoeve de Bies heeft een cliënteel opgebouwd uit vooral Nederlands en Belgisch Limburg en het Waalse achterland. Om hen te bedienen zal er deze zomer geen vakantiesluiting zijn, want er valt nog heel wat omzet goed te maken. Het concept blijft hetzelfde, kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.