Home > Culinair > Verkiezing ‘Restaurant van het jaar 2017’

Verkiezing ‘Restaurant van het jaar 2017’

NOVO aan de Wilhelminasingel in Maastricht, een van de drie kandidaten voor de publieksprijs van ‘Het restaurant van de Euregio 2017’, is nu ruim een jaar geopend. ,,We zijn enorm trots en dankbaar voor de positieve feedback die we het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen”, vertelt mede-eigenaar Jareau van den Heuvel. ,,We zijn dan ook bijzonder verheugd dat dit heeft mogen resulteren in een nominatie voor de Chapeau publieksprijs ‘Het restaurant van het jaar’ en dankzij de stem van heel veel lezers hopelijk ook in het winnen van deze prijs.”

NOVO staat voor vernieuwing. Van den Heuvel: ,,Elke week verrassen wij onze gasten met ons NEW DINING menu, dat uit vijf gangen bestaat. Daarnaast bieden we een maandelijks wisselend driegangenkeuzemenu. Dineren bij NOVO is voor onze gasten een culinaire wereldreis waarbij ze kennis maken met smaken en invloeden uit de hele wereld. Van Azië tot Zuid- Amerika en van Australië tot Limburg. NOVO wil graag laten zien dat uitstekende kwaliteit van gerechten en service ook voor een toegankelijke prijs aangeboden kunnen worden. NOVO is een jonge en ambitieuze onderneming die nooit stil staat. Constant zijn we voor onze gasten op zoek naar nieuwe uitdagingen en inspiratie in binnen en buitenland. Dit allemaal om onze gasten elke keer weer te kunnen verrassen met de beste producten.”

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.