Home > Culinair > Veel animo voor Aspergerie in Venlo

Veel animo voor Aspergerie in Venlo

Twee jaar achter elkaar kon het evenement niet doorgaan vanwege hét virus. Dat dit node gemist werd, bleek bij de Aspergerie 2022, die met 250 gasten was uitverkocht en gehouden werd in hotel Van der Valk in Venlo.

Melde-organisator Wiel Aerts meldde dat het weinig moeite had gekost om de 25 tafels van 10 personen te verkopen. Die werden afgenomen door bedrijven die hun zakelijke relaties uitnodigden.

De politiek was matig vertegenwoordigd dit jaar. Geen Gedeputeerden, wel enkele voormalig Gedeputeerden in de persoon van Ger Koopmans, Hubert Mackus en Twan Beurskens. Uiteraard was burgemeester Antoin Scholten van de partij, als ook de Venlose bariton  Sef Thissen.

Het diner werd verzorgd door restaurant Valuas onder leiding van patron Eric Swaghoven, met ondersteuning van het keukenteam van hotel Van der Valk.

De tafelrede werd uitgesproken door minister  Dr. Stephan  Holthoff-Pförtner van Noordrijn-Westfalen.  Hij riep op tot meer samenwerking over de grens en gaf zelf het goede voorbeeld door naar Venlo te komen. „We zien vooral nu hoe belangrijk het is dat Europa hecht samenwerkt en opkomst voor de verworven vrijheden.”

Voor het muzikale entertainment zorgde zangeres Suzan Segers, begeleid door Rob Mennen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.