Home > Culinair > Uitzonderlijke wijn-spijscombinaties bij Restaurant Da Vinci

Uitzonderlijke wijn-spijscombinaties bij Restaurant Da Vinci

Aan het roer van Restaurant Da Vinci in Maasbracht staan de welbekende Margo Reuten en Petro Kools. Margo is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland en behaalde internationaal vele prijzen. Ze kookt puur, met een klassieke basis en hedendaagse variaties. Petro, een van de meest ervaren sommeliers en gastheren van Nederland, heeft in de loop der jaren de wijn-kelder van Da Vinci gevuld met een grote collectie aan indrukwekkende wijnen. Samen presenteert het duo uitzonderlijke wijn-spijscombinaties. Tel daar de grote mate van gastvrijheid en het ruime en eigentijdse interieur bij op en je hebt alle ingrediënten voor een plezierige lunch of diner.

Chapeau Club Member

Benieuwd naar de gastvrijheid en unieke smaken van Restaurant Da Vinci? Word lid voor 13 oktober 2020  en krijg een diner t.w.v. 100 euro bij Restaurant Da Vinci in Maasbracht*!

*De welkomstactie in samenwerking met Restaurant Da Vinci t.w.v. € 100 geldt voor 1 couvert. Er geldt een maximum van 1 voucher per tafel, en vouchers zijn 1 jaar geldig (m.u.v. feestdagen). Deze actie kan besteld worden tot 13 oktober 2020 en zolang de voorraad strekt. Abonnementen op Chapeau Magazine worden na afloop automatisch verlengd. Indien een verlenging niet gewenst is, dient dit ten minste 12 weken voor afloop van het abonnement aangegeven te worden.

Havenstraat 27, Maasbracht (NL) – restaurantdavinci.nl

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.