Home > Culinair > Uitverkochte 21ste editie Bassinario

Uitverkochte 21ste editie Bassinario

Met bijna duizend aanwezigen, was de 21ste editie van het netwerkevenement Bassinario donderdagavond wederom uitverkocht. Serviceclub De Ronde Tafel 179 Maastricht-Charlemagne, de organisator van het populaire netwerkfeest nam dit jaar alle aanwezigen mee op een denkbeeldige reis naar Mexico.

Voor het tweede jaar op rij was de nieuwe locatie, de kade langs de Maas bij het Bonnefantenmuseum/Ipanema, weer goed gevuld. Zowel op het gebied van beleving en culinair genieten – in samenwerking met partner Ria Joosten Catering – haalde de Maastrichtste serviceclub alles uit de kast, voor een sfeervolle avond. Dat werd beaamd door de talrijke aanwezigen.

Samen met de aanwezigen en sponsors werd een bedrag ingezameld van maar liefst 21.179 euro. Dat zal worden uitgekeerd aan diverse goede doelen. Het hoofddoel van 2024 is het Ronald McDonald Huis Maastricht. Die wil met de bijdrage een woonkeuken realiseren, met verschillende kook faciliteiten voor de ouders van jonge kinderen die in het MUCM+ zijn opgenomen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.