| Chapeau’s favourites, Culinair

Uiteten met Pasen

Pasen staat alweer voor de deur. En dat betekent lekkere paaslunches of -diners! Van uitgebreide brunches tot gastronomische paasmenu’s: bij deze restaurants is nog steeds de mogelijkheid om te reserveren. Chapeau zet ze voor je op een rijtje.

Bij dit restaurant kan je niet alleen tijdens de Paasdagen genieten van een uitgebreid Paasmenu. Het gehele weekend serveert deze hippe gastrobar in Maasmechelen een 4-gangen diner met een speciaal dessert van de Paashaas. Op eerste en tweede paasdag kan je dit Paasmenu ook tijdens de lunch bestellen.
Maasmechelen
Dokter Haubenlaan 69, Maasmechelen (BE)
Ook dit Franse restaurant in Maastricht heeft dit jaar een speciaal 4-gangen Paasmenu samengesteld. Ontdek in dit ‘Fijnste Franse Restaurant van Nederland’ het beste wat de Franse keuken te bieden heeft. Geniet in deze knusse zaak, onder het genot van Franse chansons, van de culinaire hoogstandjes.
Maastricht
Wycker Brugstraat 54, Maastricht (NL)
Voor de culinaire liefhebbers heeft Chef Alex met zijn team een paasachtige verrassing. Op beide Paasdagen kun je zowel voor een 5-gangen lunch of -diner terecht. Als het zonnetje schijnt, kan je hier op het tuinterras culinair genieten.
Dilsen-Stokkem
Vissersstraat 2, Dilsen-Stokkem (BE)
In dit restaurant, gelegen in het centrum van Roermond, hebben Cederik en Ellis een speciaal Paasmenu samengesteld. Er is keuze uit een 4-, 5-, of 6-gangen menu. Cederik staat in de keuken en zorgt voor verse, culinaire gerechten, terwijl Ellis de meest verrassende wijnen schenkt.
Roermond
Heilige Geeststraat 27, 6041 GB Roermond (NL)
In dit restaurant kan je koninklijk genieten. Restaurant Clermont in Kasteel Bloemendal heeft niet alleen een uitgebreid Paasdiner op eerste Paasdag, maar ook de keuze voor een uitgebreide paaslunch op beide Paasdagen.
Vaals
Bloemendalstraat 150, Vaals (NL)
Deze typische moderne bistro heeft zowel een 4-gangen lunch, als een 5-gangen diner samengesteld. Geniet op het zonovergoten terras, of ontspan bij goed weer op de rooftop. Natuurlijk is er ook in het restaurant plek om van het eten te smullen.
Roermond
Roerkade 11, 6041 KZ Roermond
Dit restaurant heeft een speciaal 5- en 6-gangen Paasmenu samengesteld zodat gasten ook tijdens de Pasen culinair kunnen genieten. Smul onder andere van heilbot, de seizoensverse asperge en een culinair dessert op eerste Paasdag.
Posterholt
Paalderweg 2, 6061 NV Posterholt (NL)
Liever langer genieten van de Paasdagen? Een nachtje weg tijdens de Pasen én culinair genieten: dat kan bij Derlon in Maastricht. Met mooi weer kan je zelfs buiten op het terras van je ontbijt genieten, midden in het centrum van Maastricht. En in de avond kan je smullen van een speciaal 3-gangen diner.
Maastricht
Onze Lieve Vrouweplein 6, 6211 HD Maastricht (NL)
Een warm, intiem gevoel, een Scandinavische sfeer en uitzicht over de Maas. Droom weg tijdens een Paasdiner bij Brandson. Op beide Paasdagen is er de keuze tussen een 4- of 5-gangen diner. Geniet van onder andere lamskoteletten, verse groente en een zoet of hartig nagerecht.
Maastricht
Het Bat 2 6211 EX Maastricht
Geen zin om van die knusse bank af te komen? Restaurant Da Vinci in Maasbracht heeft de perfecte oplossing: een 4-gangen Paasmenu voor thuis. De Paasbox, met daarin lekkernijen gemaakt door SVH Meesterkok Margo Reuten, kan op 7 en 8 april worden afgehaald. Zo kan je tijdens de Pasen op eigen bank culinair genieten.
Maasbracht
Havenstraat 27, 6051 CS, Maasbracht (NL)
Voor de eerste witte asperges, mooie lokale producten en de verse oogst uit eigen moestuin, ben je bij ONE aan het juiste adres. De rest van het Paasmenu houden ze nog even geheim. Op eerste Paasdag is er zowel tijdens lunch, als tijdens het diner te genieten van dit geheime Paasmenu.
Roermond
ECI 17, Roermond (NL)
Deze Pasen zelf creatief aan de slag? Dan heeft Restaurant Atelier de beste tips voor een culinaire maaltijd. Van recepten voor zalm en ragout, tot aan de lekkerste Paascocktail: je leest het allemaal via hun Facebookpagina.
Gulpen
Markt 9, Gulpen (NL)
Bart Ausems heeft voor eerste Paasdag een feestelijk 5-gangenmenu samengesteld. Geniet in het oude centrum van Maastricht van zijn culinaire hoogstandjes.
Maastricht
Sint Bernardusstraat 18, Maastricht (NL)

De top in een overzicht

Blijf op de hoogte!

Instagram
LinkedIn
YouTube

Deel dit artikel:

Ook interessant