Home > Culinair > ‘Turks eten zoals Turks eten bedoeld is’

‘Turks eten zoals Turks eten bedoeld is’

Dit is uw kans om culinair Turkije te ontdekken in Maastricht. Restaurant Mandalin onderscheidt zich met Turkse ge­rechten zoals die in Turkije worden geserveerd. Geef uw avond een verrassende wen­ding en laat u door gastheer Tolga Karayazgan en zijn team ver­wennen en meenemen op een culinaire reis. Hij vertelt u graag over de ach­tergronden van zijn keuken en waar de ge­rechten hun oorsprong vinden. Zo geniet u niet alleen van een boeiende avond maar doet u ook nog culinaire kennis op.

De Turkse keuken kent veel kleine hapjes, die zowel koud als warm worden geserveerd, deze hapjes noemt men in Tur­kije ‘meze’. Ze zijn smaakvol, licht en een ideale voorbe­reiding op het diner.

Vervolgens kunt u kiezen uit een brede variatie aan vers vlees, vis en vegetarische gerechten, geserveerd met garnituur die op authentieke wijze is bereid. Vraag ge­rust naar een bijpassende Turkse wijn. Proef bekende druivenrassen in een Turkse variant, of kies voor een van de wereldwijnen in combi­natie met de mezes en gerechten op de kaart. Ter afsluiting van uw diner geniet u van een heer­lijk authentiek des­sert.

 

Restaurant Mandalin
Kommel 8
6211 NZ Maastricht
Telefoon: +31 (0) 43 ‑ 852 69 63
www.restaurantmandalin.nl
info@restaurantmandalin.nl

Open:
dinsdag t/m vrijdag  17.00 ‑ 22.00 uur
zaterdag en zondag  12.00 ‑ 22.00 uur

 

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.