Home > Culinair > Tout à Fait

Tout à Fait

Midden in het historische hart van Maastricht, in een van de pittoreske zijstraatjes van het Onze Lieve Vrouweplein, ligt restaurant Tout à Fait. Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Bart Ausems dit met een Michelinster bekroonde restaurant opende. Een jubileum dat vanzelfsprekend groots gevierd wordt. In de keuken laat chef-kok Ausems zich inspireren door de seizoenen. Hij staat bekend om zijn verrassende, subtiele combinaties waarin traditie en originaliteit hand in hand gaan. Bij Tout à Fait wordt voor lunch en diner een 8-gangenmenu geserveerd, daarnaast wordt er een wisselend lunchmenu vanaf 3 gangen (€35) geserveerd.

Restaurant Tout à Fait heeft geen terras, maar als hier ’s zomers de grote openslaande deuren aan de voorzijde van het pand geopend worden, zit je praktisch buiten in de sfeervolle St. Bernardusstraat. 

In 2012 opende Ausems direct naast Tout à Fait, bistro Boeuf la Roche. Deze bistro brengt de warme sfeer en pure smaken met invloeden uit de Franse bistro’s op een laagdrempelige manier.

Sint Bernardusstraat 16-18
Maastricht
+31 (0) 43 350 0405

___________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.