Home > Culinair > Terrasgids

Terrasgids

Stelt u zich voor: u zit op het terras met uitzicht over de Maas. Op tafel staat een Plateau Fruit de Mer. Het beste uit de oceaan. Wat rauw hoort is rauw en de rest heeft de perfecte garing. Daarbij een frisse witte wijn en u beleeft het zomerse gevoel op het terras bij Restaurant de Mangerie. 

Het terras van De Mangerie werd vorig jaar door Chapeau verkozen tot het beste terras van de Euregio. Gasten die hier wel eens gezeten hebben weten waarom het hier heerlijk toeven is. Met een uitzicht dat reikt van de ‘Hoeg Brök’ tot aan de Sint Servaasbrug bewonder je vanaf het terras van de Mangerie de Maas en de oude binnenstad van Maastricht.

 

De grootte van het terras biedt vele gasten de mogelijkheid om zonovergoten te genieten aan de oever van de Maas De mediterrane tinten die zowel in de gerechten als het interieur van de Mangerie terug te vinden zijn en een bijzonder attente bediening en gastvrijheid maken je bezoekje aan het terras van de Euregio 2016 compleet. Reserveren? Mail naar info@cpmaastricht.nl of bel +31 (0) 433509191

Ruiterij 1
6221 EW Maastricht
+31 (0)43 350 91 91
info@cpmaastricht.nl
www.cpmaastricht.com

Open: maandag t/m vrijdag 11:00 tot 23:00 uur zaterdag t/m zondag 12:00 tot 23:00 uur
Keuken: Mediterraans met een regionale invloed Specialiteiten: Fruit de mer
Driegangenmenu: € 36,50
Couverts: Terras 120
Creditcards: American Express, EC/Maestro/Mastercard, Visa Card, Diners Club, Pin

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu