Home > Culinair > Stem op jouw favoriete terras voor de publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2024’ van CHAPEAU en L1!

Stem op jouw favoriete terras voor de publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2024’ van CHAPEAU en L1!

Zodra de dagen beginnen te lengen en de zon Limburg meer kleur geeft, is het terras de plek waar je de echte Bourgondiër kunt vinden.

In de zon of in de schaduw, in een oase van rust en groen of juist omgeven door de drukte van de stad, met een keuze uit streekgerechten of juist de meest exotische smaken en kruiden. Er is voor elk wat wils op het terras. Als we maar samen en volop kunnen genieten van het weer en al het moois en lekkers dat Limburg te bieden heeft.

Ook in 2024 gaat CHAPEAU in samenwerking met L1 op zoek naar hét Limburgs terras van het jaar. En daar beginnen we dit jaar al vroeg mee, want dan heb jij nog voldoende tijd om al die parels van terrassen zelf te ontdekken dit terras-seizoen! Van 27 maart tot en met 2 april stem jij hieronder op jouw favoriete terras in Nederlands Limburg. In de week van 3 april volgt dan een stemronde op de top vijf favoriete terrassen!

Deze stemronde is gesloten

De winnaar wordt in de week van 15 april bekendgemaakt.

*Er geldt een maximum van 1 stem per emailadres

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.