Home > Culinair > Stem op de top-5 favoriete terrassen voor de publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’

Stem op de top-5 favoriete terrassen voor de publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’

De tweede, en tevens laatste, stemronde is gesloten. De winnaar van publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’ wordt na 26 juni bekend gemaakt.

Terrassen brengen leven en gezelligheid. Dat bleek wel toen op 1 juni de horeca zijn deuren weer mocht openen en dus ook de terrassen weer konden worden uitgezet. Om de lokale horeca een hart onder de riem te steken lanceren wij daarom ook dit jaar de wedstrijd ‘Terras van het Jaar’

In de week van 8 juni stemden jullie massaal op je favoriete terras in Nederlands Limburg. Er kwamen in totaal nét geen 4000 stemmen binnen. Terrasjes met top-service, een leuke kaart, goede prijs-kwaliteit verhouding, uniek uitzicht, heerlijke terrasstoeltjes en noem maar op. Uit alle binnengekomen inzendingen selecteerden wij de top-5 van meest gekozen terrasjes.

Tot 21 juni 15:00 uur kun je hier stemmen op een van de vijf overgebleven terrassen. De winnaar wordt op 29 juni bekendgemaakt.

Wil je je nog even verdiepen in de vijf overgebleven adresjes voordat je je stem uitbrengt? Houd dan onze onlinekanalen deze week in de gaten!

Bekijk de inzendingen van de vijf finalisten: De Zoes, Gasterij Koningswinkelhof, Kasteel Limbricht, Brasserie Ver’Koch, NOON

De Chapeau terraswedstrijd 2020 wordt georganiseerd in samenwerking met L1 en 1Limburg.

*Er geldt een maximum van 1 stem per emailadres

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.