Home > Culinair > Singing Dinner, een culinair en muzikaal spektakel in Rebelle

Singing Dinner, een culinair en muzikaal spektakel in Rebelle

De evenementmarkt heeft de afgelopen maanden goeddeels stilgelegen. Maar vanaf 1 juli is het weer mogelijk om met maximaal honderd mensen – op gepaste afstand – bij elkaar te komen in een binnenlocatie. Het Maastrichtse evenementenbureau Events Company en de Event Management Group (EMG), onder meer gevestigd in de monumentale Augustijnenkerk aan de Kesselskade in Maastricht, grijpen deze gelegenheid aan voor het houden van een Singing Dinner. Een culinair en muzikaal avondje uit dat wordt gehouden op vrijdag 3 en vrijdag 10 juli.

,,Tijdens een uitstekend verzorgd driegangendiner zetten Charlotte Fisser en Björn Lodder de zaak muzikaal op stelten”, leggen Ibe Aerts (EMG) en Camille Bosch (Events Company) het idee achter de bijzondere dinerervering uit. ,,Soms ingetogen, dan swingt het weer de pan uit. En dat alles in de ‘rebelse’ setting van de Augustijnenkerk die klinkt als een klok.”

Charlotte Fisser en Björn Lodder zijn allebei rasartiesten. Charlotte deed mee aan The Voice of Holland en zingt met soul en passie. Bjorn is zanger en een meeslepende entertainer. Het duo zingt liedjes van onder anderen Bette Midler, Elton John, Queen, Bruno Mars, The Pointer Sisters en Michael Bublé. ,,Een mooie mix van luisterliedjes, swingende meezingers en verrassende optredens van muzikale gasten. Kortom, een gevarieerde avond vol muzikaal entertainment.”

De kiem van het idee voor het Singing Dinner werd eigenlijk eind vorig jaar al gelegd, aldus Ibe Aerts. ,,Toen verzorgden we in samenwerking met Events Company een complete dinnershow voor een groot internationaal gezelschap in de Rebelle. Dat was voor beide bedrijven de aanleiding om samen een ‘coronaproof’ variant te ontwikkelen.”

,,Normaal richten wij ons als Events Company op zakelijke events”, vult Camille Bosch aan. ,,Nu is er echter een grote vraag van particuliere gasten, waar wij op inspelen. Verschillende hotels en andere relaties in de branche bieden het Singing Dinner actief aan. Er wordt positief op gereageerd. Ook door bedrijven overigens, want die zoeken ook weer naar geschikte events voor hun personeel of relaties”.

Singing Dinner is een avondvullend programma op 3 en 10 juli vanaf 18.30 uur in de Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht. De kosten bedragen € 72,50 en is inclusief een welkomstcocktail, een driegangendiner en het muzikale entertainment.

Meer informatie via deze link

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu