Home > Culinair > Servais Tielman en Hans van Wolde begraven strijdbijl

Servais Tielman en Hans van Wolde begraven strijdbijl

Servais Tielman en Hans van Wolde hebben een akkoord bereikt in hun al maanden slepende conflict. De twee Maastrichtse top-koks ondertekenden vandaag een regeling, waardoor er tevens een einde komt aan de rechtszaak die Tielman, de huidige eigenaar van het bekende Maastrichtse Beluga Loves You, eind vorig jaar tegen zijn voormalige leermeester aanspande.

Het akkoord dat vandaag bekrachtigd is, omvat onder andere een regeling, waarin Van Wolde Tielman financieel tegemoetkomt. Over het bedrag dat daarmee gemoeid is worden naar buiten toe geen mededelingen gedaan.

Dat beiden partijen vandaag hun handtekening onder de overeenkomst hebben gezet, wil tevens zeggen dat er in de kwestie rond de waterschade bij Beluga Loves You niets meer geëist kan worden.

Eind 2019 spande Servais Tielman, sinds september dat jaar eigenaar van de bekende Maastrichtse sterrenzaak Beluga loves you, een rechtszaak aan tegen Hans van Wolde, vanwege lekkageproblemen die aan het licht zouden zijn gekomen.

Om die te herstellen zou de zaak geruime tijd dicht moeten, met alle gevolgen vandien. De kosten daarvan zouden in de tonnen lopen.

Wanneer die werkzaamheden worden opgepakt, is niet bekendgemaakt.

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu