Home > Culinair > Schrijf je in voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20

Schrijf je in voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. Circulaire innovaties moeten ervoor zorgen dat de Limburgse maakindustrie, bouw en landbouw toekomstbestendig is. Om aandacht te vragen voor dit thema, organiseert de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) dit jaar opnieuw de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20, en daar kun jij je voor inschrijven!

Het idee voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 ontstond ruim drie jaar geleden. Met deze wedstrijd wil de Limburgse Werkgevers Vereniging nieuwe bedrijven die innoveren – liefst op het gebied van circulariteit – in de spotlight zetten om op die manier ook andere bedrijven te motiveren om zelf stappen op dit gebied te zetten.

Om dat doel te verwezenlijken kunnen Limburgse bedrijven binnen drie categorieën (circulaire changemaker, circulaire start-up en circulaire community) zich inschrijven voor de wedstrijd en zo hun innovatie een podium geven. Uit alle inzendingen kiest een vakjury in elk van de drie categorieën een winnaar. Prijzen variëren van 5.000 tot 20.000 euro.

Ben of ken jij een Limburgs bedrijf dat circulaire producten, diensten of concepten creëert die tot de verbeelding spreken, en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Limburg? Schrijf je dan in. Dat kan tot uiterlijk 31 januari! De finale van de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 vindt plaats op 13 maart.

Informatie en inschrijven kan via de website van de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20!

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.