Home > Culinair > Robert Levels nieuwe chef-kok Château Neercanne

Robert Levels nieuwe chef-kok Château Neercanne

Robert Levels wordt de nieuwe chef-kok van Château Neercanne in Maastricht. Hij volgt daar Gilbert von Berg op, die dit voorjaar zijn eigen restaurant in Wyck-Maastricht zal openen.

Met Levels, die in vakkringen ‘Level’ wordt genoemd, haalt Neercanne veel ervaring in huis. Hij werkte eerder als chef-kok bij Beluga (toen 2 sterren met Hans van Wolde) en ook bij Toine Hermsen, Kasteel Vaalsbroek en kasteel Altembrouk. De laatste twee jaar was hij als chef-kok in dienst van La Butte aux Bois in Lanaken.

Eigenaar Camille Oostwegel is erg verheugd met de komst van Robert Levels naar Neercanne. „Met hem halen we enorm veel ervaring in huis. Hij begrijpt heel goed de wensen van ons publiek. Het is een chef met een perfecte klassieke Franse basis, maar hij kent ook de moderne varianten daarvan. Met een chef van zo’n niveau onderstrepen wij onze ambities op Château Neercanne op een hoog culinair niveau te situeren.”

Château Neercanne droeg meer dan dertig jaar een Michelinster, in 2018 verloren ze deze. Ongetwijfeld hoopt het restaurant met Robert Levels op dat niveau terug te keren in de Michelin-gids.

Eigenaar Jochen Leen van La Butte aux Bois heeft contact gehad met Camille Oostwegel en hem ook gefeliciteerd met deze aanwinst. Leen wenst Robert Levels het allerbeste toe in zijn nieuwe functie.

Robert Bisschoff (26) is benoemd tot maître d’hôtel. Hij is momenteel al sous-maître. In hun nieuwe functie beginnen beiden per 1 mei.

Van Dopfflaan 10, Maastricht (NL) – oostwegelcollection.nl/chateau-neercanne

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.