Home > Culinair > Ria Joosten culinaire partner Museum van Bommel van Dam

Ria Joosten culinaire partner Museum van Bommel van Dam

Ria Joosten Catering & Evenementen gaat een ‘fantastische samenwerking’ aan met Museum van Bommel van Dam in Venlo. Dat hebben het bedrijf van de Zakenvrouw van het Jaar 2014 en het belangrijkste museum voor moderne kunst in Noord-Limburg vandaag bekendgemaakt. De samenwerking start vanaf komende zomer, op het moment dat de coronamaatregelen van het kabinet worden versoepeld.

De samenwerking heeft betrekking op de totale horeca-exploitatie in het Venlose museum. Dat betekent dat Ria Joosten behalve voor de gastronomische invulling van het museumcafé ook tekent voor de culinaire omlijsting van de evenementen die in het museum worden gehouden.

Met de nieuwe samenwerking keert Ria Joosten Catering & Events na ongeveer een jaar terug naar het stedje van lol en plezeer. In juli 2020 nam het bedrijf uit Neer na negen jaar noodgedwongen afscheid van De Maaspoort in Venlo. Dit nadat het theater kenbaar had gemaakt de gastronomische exploitatie van theater, evenementen en restaurant in het vervolg zelf uit te voeren. Ria Joosten was sinds 2011 aan de Maaspoort verbonden.

 

In de samenwerking tussen Ria Joosten en het Venlose museum staan beleving en het werken met lokale producten centraal. In het nieuwe concept wordt een link gelegd met Greenport Venlo. De technologieën die daar worden ontwikkeld krijgen een platform binnen de horecaexploitatie.

 

Duurzaamheid staat centraal en er worden veel gerechten met volop groenten geserveerd. Ook wordt gewerkt aan de hand een duurzaam inkoopbeleid. Op de kaart komen vooral kleurrijke producten, alsmede gerechten met veel pure voedingstoffen en een zuivere rijke, volle smaakbeleving.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.