Home > Culinair > Restaurant Rozemarijn

Restaurant Rozemarijn

Aan het roer van Restaurant Rozemarijn staan chef kok Jeroen Raes en gastvrouw Maaike Steins. Jeroen brengt als ware Zeeuw een zilt stukje Zeeland naar zijn keuken in het hart van Maastricht, de stad waar de gastvrije Maaike al jaren te vinden is in de gastronomie en hotellerie. Samen staan zij voor gastvrijheid, eerlijkheid en passie, in een no nonsense restaurant waar iedereen welkom is. Met aandacht voor het product en een uitstekende service.

De keukengarde van Restaurant Rozemarijn streeft met passie en gedrevenheid naar het keer op keer verrassen van haar gasten. De liefde voor het vak drijft chef kok Jeroen om steeds weer te komen tot unieke, verfrissende smaakcombinaties, met een knipoog naar uiteenlopende culturen. Het liefst kookt hij met lokale producten uit het zuiden en met de schatten van de zee, dagelijks vers afkomstig uit zíjn Zeeland. Die presenteert hij maar al te graag aan tafel om een onvergetelijk moment te creëren met eerlijke en dagverse producten. Want voor Jeroen is er niets mooier dan dat.

Havenstraat 19
6211 GJ Maastricht
043-434506505
www.restaurant-rozemarijn.nl
info@restaurant-rozemarijn.nl

Open
maandag t/m zaterdag 12.00 – 14.00 uur en 18.30 – 21.30 uur 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.