Home > Culinair > Restaurant Puur / Klein Zwitserland

Restaurant Puur / Klein Zwitserland

U geniet hier zonder twijfel in het mooiste decor van Nederland. Bij goed weer op de fraaie terrassen, in andere gevallen in de behaaglijke binnenruimtes. Bronsgroen eikenhout, échte glooiende heuvels, gemoedelijke gastvrijheid, een uitstekende keuken…
Dat is hotel-restaurant Klein Zwitserland in Slenaken.

André, Bianca en Diana Steinschuld ontvangen u in een gezellige informele sfeer, voor een heerlijke lunch, diner en/of verblijf. Geniet van de combinatie van gastronomie en natuur. Verken de omgeving wandelend of fietsend en maak bij slecht weer gebruik van de uitgebreide wellnessmogelijkheden.

André Steinschuld is patron-cuisinier,met ervaring opgedaan op de hotelschool in Spa en in diverse sterrenrestaurants. Hij deelt die ervaring met chef-kok Noël Bemelmans. Samen verrassen zij u met bijzondere gerechten. De regio biedt volop producten die u proeft in de gerechten. Alles wordt bovendien in eigen keuken bereid: brood, sauzen, patés, terrines, ijs en gerookte en gemarineerde producten.

Grensweg 11
6277 NA Slenaken 
043 457 32 91
www.kleinzwitserland.com
info@kleinzwitserland.com

Open
maandag t/m zondag 12.15 – 15.00 uur en 18.00 – 20.00 uur 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.