Home > Culinair > Restaurant Nivo

Restaurant Nivo

Dat ook Genk tegenwoordig op gastronomisch gebied een aardig woordje meespreekt, is mede te danken aan het gloednieuwe Restaurant NIVO. Eigenaar Davy Coenen haalde meteen Yanaïka Skrzyszkowiak binnen als chef. Ze is bekend van de Vlaamse tv-serie Mijn Restaurant. In 2011 werd ze uitgeroepen tot Belgisch Lady Chief of the Year. Haar prestaties zijn door de open keuken goed te volgen.

Gasten kunnen rekenen op een bediening die zonder meer attent genoemd kan worden. Elk ingrediënt verrast. Datzelfde geldt voor het brood en zelfs voor de koffie.

Yanaïka laat groenten, vis en vlees in hun waarde. Beter nog: ze geeft ze meerwaarde. Van uiteenlopende ingrediënten weet ze composities te maken die in hun totaliteit op perfecte wijze harmoniëren.

Restaurant NIVO biedt een lunchmenu, een degustatiemenu (vijf gangen) of een culinaire reis (zeven gangen). À la carte kan natuur-lijk ook en wie heel veel wil proeven kan kleinere varianten van de gerechten krijgen.

Het centraal gelegen restaurant met veel hoge ramen biedt een uitzicht naar drie kanten.

Restaurant Nivo
Stationsstraat 2A
3600 Genk
België
Telefoon: +32 (0) 89 36 36 79
www.nivo-genk.be
info@nivo-genk.be

Open di t/m vrij 12.00 – 14.30 uur en 18.00 – 22.00 uur

Zat 17.30 – 14.30 uur

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.