Home > Culinair > Restaurant Marrees geeft culinaire impuls aan Weert

Restaurant Marrees geeft culinaire impuls aan Weert

Auteur: Jo Cortenraedt

Twintig jaar hebben Jan en Patricia Marrees hard gewerkt in restaurant Bretelli in Weert en dat werd door Michelin met een ster bekroond. Maar qua ruimte waren de mogelijkheden beperkt, midden in het winkelcentrum van de stad.

Vandaar de verhuizing naar een gloednieuwe locatie naast het nieuwe gemeentehuis. Met meer ruimte voor 50 couverts en bij mooi weer een fraai terras. Een modern interieur met veel lichtinval.

Bij de openingslunch zaten we aan tafel met burgemeester Jos Heijmans die vanuit het stadhuis maar hoeft over te steken. „Maar dat moet je als bestuurder natuurlijk niet te vaak doen”, zei hij nuchter.

Het restaurant is qua naam omgedoopt van Bretelli in Marrees. Dat dekt beter de lading. En met de geserveerde tarbot bij de opening was niks mis, dus hier kan het ondernemende koppel alleen maar groeien. Een impuls voor Weert en omgeving, dat is het nieuwe restaurant Marrees in ieder geval.


Fotografie: Frits Widdershoven

_____________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu