Home > Culinair > Restaurant Innesto verhuist naar Zonhoven maar behoudt zijn Michelinster

Restaurant Innesto verhuist naar Zonhoven maar behoudt zijn Michelinster

Sterrenrestaurant Innesto vertrekt na bijna twaalf jaar uit De Barrier in Houthalen en vestigt zich eind mei op een nieuwe plek in het centrum van Zonhoven. Dat hebben chef Koen Verjans en zijn partner Sofie De la Rivière bekendgemaakt in een post op Instagram. ,,We konden haast niet wachten om dit nieuws met jullie te delen, maar het is zover.  Eind mei zullen we ons restaurant, in Domein de Barrier sluiten. We zetten de stap naar een volledig nieuw restaurant op enkele minuutjes van het oude”, aldus de trotse eigenaren.

Het horecastel opende Innesto op 21 oktober 2021 in feestlocatie Domein de Barrier in Houthalen. Nog geen twee jaar later bekroonde Michelin de inspanningen van het keukenteam met een ster. ,,We zijn enorm trots dat we deze kunnen behouden dankzij ons geweldig team en de steun van iedereen die ons bezocht heeft”, aldus Verjans en De la Rivière.

Er is lang gezocht naar een geschikte locatie, zo blijkt uit de post op Instagram. ,,De zoektocht naar een nieuwe locatie was een ware queeste, want we vinden dat onze klanten enkel het allerbeste verdienen.”

Het gloednieuwe Innesto opent de deuren vanaf 28 mei. Vanaf 18 april kan worden gereserveerd. Volgens de eigenaren mogen de gasten zich verheugen op ‘een totaalbeleving’. De nieuwe locatie beschikt over een ruim terras ‘in een idyllische tuin’, aldus het bericht. ,,Op de eerste verdieping hebben wij voor u een stemmige lounge ingericht waar u rustig kan genieten van uw aperitief of digestief. En last but not least bieden wij u de mogelijkheid aan om een onvergetelijke, intieme private dining voor maximum acht personen te reserveren te midden van onze wijnkelders.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.