Home > Culinair > Restaurant Imprévu neemt vliegende start in De Barrier

Restaurant Imprévu neemt vliegende start in De Barrier

Het nieuwe restaurant Imprévu gelegen op Domein De Barrier in Houthalen kijkt terug op een succesvolle opening. Een culinaire verwennerij door chefkok Mitchell Merola en gastvrouw Daniela Sparanero die op veel belangstelling kan rekenen. Na een grondige restyling, blijkt De Barrier weer helemaal klaar om gastronomisch Limburg te ontvangen.

„Imprévu is er helemaal klaar voor”, stelt CEO Philippe Bodson van de ASL-group dan ook tevreden vast.

„We zijn blij dat we weer een volwaardig restaurant in De Barrier kunnen aanbieden. Samen met Mitchell en Daniela hebben we hard gewerkt de laatste maanden. Het interieur is volledig vernieuwd en het resultaat mag er zijn! Samen met onze outdoor feestlocatie en onze vernieuwde feestzaal zijn we bij De Barrier helemaal klaar om te knallen deze zomer. En Mitchell? Die kan koken! Dat heb ik zelf al mogen proeven. Ik heb alle vertrouwen dat het nieuwe duo hoge toppen gaat scheren.”

Mitchell Merola: ,,Ik ben blij om eindelijk terug achter het fornuis te staan. De zoektocht naar het nieuwe interieur was intens maar ik ben dolgelukkig met de intieme sfeer en make-over van het restaurant. Het allerbelangrijkste wordt natuurlijk wel de culinaire ervaring. Bedenk daarbij dat Imprévu voor het onverwachte staat.” 

In De Barrier kun je terecht voor een lunch van woensdag tot en met vrijdag, en eveneens voor een ‘degustatiemenu’ in 5, 6 of 7-gangen van dinsdag tot en met zaterdagavond. Op weekdagen wordt er eveneens een verrassingsmenu geserveerd.

Daniela, de echtgenote van Mitchell, zorgt voor een gastvrij ontvangst en laat je genieten van excellente wijnen. 

Grote Baan 9, Houthalen-Helchteren (BE) –imprevu.be

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.