Home > Culinair > Restaurant De Pastory

Restaurant De Pastory

Restaurant De Pastory, aan de rand van Maastricht, laat zijn gasten al 30 jaar in een aimabele sfeer genieten van uitstekende, originele gerechten, die verfijnd zijn en klassiek, geïnspireerd door de Franse keuken.

Nathalie en Alain Vermeulen sturen een jong, getalenteerd team aan, dat zich voortdurend inzet om aan al uw wensen te voldoen. In de keuken zorgt chef kok Camille Marell samen met zijn team voor uitstekende tongstrelende gerechten, die tevens een lust zijn voor het oog. Restaurant De Pastory behoort al jaren tot het selecte aantal leden van Les Amis Saisonnier!

Bij goed weer geniet u uw aperitief en wellicht uw maaltijd op een van de gezellige buitenterrassen. Achter het restaurant ligt de Salle des Fêtes, een heerlijke accommodatie voor gezelschappen tot 350 personen voor onder meer recepties, bruiloften, jubilea, personeelsfeesten, babyborrels en galadiners op maat.

Restaurant De Pastory
Dorpstraat 45
NL 6267 AA Cadier en Keer
Telefoon: +31 (0) 43 407 18 23

www.depastory.nl
depastory@hetnet.nl

Open di – za 18.00 – 21.00,
Zo vanaf 13.00,
Ma en za mi voor groepen vanaf 16 personen

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.