Home > Culinair > Restaurant Da Vinci geeft Suzan Seegers en Rob Mennen podium

Restaurant Da Vinci geeft Suzan Seegers en Rob Mennen podium

Steeds meer horecaondernemingen laten zich – min of meer gedwongen door de omstandigheden – van hun creatieve kant zien. Zo ook Restaurant Da Vinci in Maasbracht, dat de afgelopen week veel publiciteit kreeg dankzij de nieuwe webshop en de verwenboxen die de zaak geïntroduceerd heeft onder de merknaam Margo-thuis.nl.

Maar dat is nog niet alles. Op 8 en 22 juni verzorgt het Midden-Limburgse sterrenrestaurant een culinaire theatershow met zangeres Suzan Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten.

Daarmee willen SVH Meesterkok Margo Reuten en haar partner Petro Kools niet alleen hun gasten een bijzondere avond bieden, maar geven ze beide kunstenaars ook een platform en een steuntje in de rug. Net zoals vijwel alle artiesten kunnen zij wegens de coronacrisis nauwelijks meer terecht in theaters en bij grote evenementen.

Margo en Petro zijn enorm blij dat ze met ingang van 1 juni weer open mogen, zo laten ze weten. ,,Dat hebben we de sinds de verplichte sluiting per 15 maart enorm gemist. Ook Suzan Seegers en pianist Rob Mennen konden de afgelopen maanden niet doen waar hun hart ligt. Zij moeten nog langer wachten met optreden voor grotere groepen. In ons restaurant geven we ze daarom een podium voor maximaal 30 gasten.”

Restaurant Da Vinci is met drie open verdiepingen groot genoeg om veilig te eten en te genieten van het mini-concert van Suzan Seegers en Rob Mennen, benadrukt Kools. ,,Gasten kunnen rekenen op een mooie avond culinair genieten met een vleugje theater. Zo halen we het theaterbezoek, dat nu nauwelijks nog mogelijk is, een beetje naar de gast toe.”

Gasten worden om 18.00 uur ontvangen met een mooi glas Moët & Chandon Réserve Impériale champagne, aperitiefhapjes en amuses. Na het hoofdgerecht treden Suzan Seegers en Rob Mennen een half uur op met hun culinaire theatershow. ,,Daarna sluiten we af met naar keuze dessert of kaas en met koffie of thee met wat lekkers erbij.”

Het arrangement op 8 en 22 juni kost 135 euro per persoon inclusief een half uur durend optreden, een driegangendiner, aperitiefhapjes, amuse, een glas champagne Moet & Chandon Réserve Impériale en exclusief overige dranken zoals wijnen.

Meer informatie is te vinden op de website van restaurant Da Vinci

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu