Home > Culinair > Restaurant Da Lidia

Restaurant Da Lidia

Lidia Cellini-Felicetti kwam als jong meisje vanuit Italië naar Limburg, samen met haar moeder en haar zuster Mafalda. Haar vader werkte in de mijnen, ze woonden in barakken, omgebouwd tot een mijnwerkerspension. Elvira Cellini: “Mijn moeder kookte er. Erg lekker, Italianen hebben hun hart verpand aan eten. En op veelvuldig verzoek startte ze het eerste Italiaanse ristorante van Limburg: Da Lidia.

Dochter Elvira runt de 45-jarige zaak, nog altijd een begrip in Limburg. Niemand heeft meer de Italiaanse keuken gepromoot dan de familie Cellini. En nu nog: beleef hier Italië met een verse, gemengde visschotel of een authentieke risotto, aangepast aan het seizoen en op verzoek glutenvrij.

Da Lidia is een aangename plaats voor eters en drinkers, genieters, met zijn tweeën, maar ook met een hele groep. Bedrijfsfeesten, communiefeesten, babyborrels, het kan allemaal. Op zondagochtend kunt U er uitgebreid brunchen op zijn Italiaans. Hoogtepunt is beslist “La notte Italiana” een bruisend festijn waarvoor de zaak middels paviljoens wordt verdubbeld in oppervlakte.

Rijksweg 215
B3630 Maasmechelen
+32 (0)89 76 41 34
www.dalidia.be
info@dalidia.be

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.