Home > Culinair > Restaurant Cinq

Restaurant Cinq

Cinq, aan het Cörversplein in Maastricht, is de nieuwe hotspot aan de oever van de Maas in het brui­sende stadsdeel Wyck. Een urban restobar met een knipoog naar de Franse bistro. U eet bij dit restaurant ‘fre­sh & light’-gerechten, maar ook vertrouwde Franse klas­sie­kers, met zorg bereid door de chef-koks Luc Labrouche en Roland van de Laarschot.

Net zo mooi als de kaart is de locatie, met de hele dag zon en de mooiste zonsondergang van de stad.  Daarnaast kijkt u naar de panoramische contouren van historisch Maastricht. Echt een plek om te ontdekken. Dat geldt overigens ook voor de binnenzijde. Het ka­raktervolle pand met de karakteristieke muren, zeshoekige vloertegels, warme walnoothouten tafels en bar­krukken, en de centraal gepositioneerde messing vintagebar zorgt voor een authentieke, warme en in­tieme sfeer. Een dynamische zaak waar u zeven dagen per week terecht kunt voor een gezonde en/of zakelijke lunch, een gezellig diner of om gewoon te genieten van een lekke­re kop koffie of een goed glas wijn. Kortom: Een mooie plek om de dag te beginnen én te eindigen.

Cinq
Cörversplein 5
6221 EZ Maastricht
Telefoon: + 31 (0) 43 ‑ 851 76 32
www.cinq‑maastricht.nl
hello@cinq‑maastricht.nl

Open
zondag t/m donderdag:   10.00 ‑ 23.00 uur
vrijdag en zaterdag:        10.00 ‑ 01.00 uur

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.