Home > Culinair > Reis & Spijs komt met een nieuwe culinaire kasteleneditie

Reis & Spijs komt met een nieuwe culinaire kasteleneditie

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober vindt er een nieuwe kasteleneditie van Reis & Spijs plaats: een route dwars door het Limburgse Heuvelland die je langs de mooiste plekken van Zuid-Limburg brengt. Bij een viertal locaties wordt gestopt voor een culinair hapje en drankje.

Reis & Spijs is in het leven geroepen vanwege de lockdown, als onderdeel van de coronamaatregelen van de overheid. Horecalocaties die aan het evenement deelnamen konden zo toch nog wat inkomsten genereren; deelnemers konden weer eens genieten van een leuk dagje uit. Ook nu we niet meer met z’n allen binnen hoeven te zitten blijkt er veel animo te zijn voor Reis & Spijs. Meer dan honderd mensen hebben zich namelijk al aangemeld om per auto door het heuvellandschap te toeren. Voor wie tussendoor wat meer beweging wenst, heeft Reis & Spijs met het oog op deze editie enkele wandelroutes geselecteerd.

Tussen 12.00 en 18.00 uur kun je terecht bij Château Neercanne (Maastricht), Buitenplaats Vaeshartelt (Maastricht) en Château St. Gerlach (Valkenburg) voor een culinair gerecht(je). Bij Pauls in Wijlre geniet je van ambachtelijk ijs. Waar je start op de route, mag je zelf kiezen.

Meer informatie en kaarten voor Reis & Spijs vind je via de website reisspijs.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.