Home > Culinair > Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Kasteel Hoensbroek

Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Kasteel Hoensbroek

Reis & Spijs komt terug naar Zuid-Limburg! Na een geslaagde eerste editie begin juli, vormen op 3 en 4 oktober vier nieuwe kastelen – plus een kasteel dat ook was opgenomen in de vorige route – het decor voor deze smakelijke ontdekkingstocht. Een van die kastelen is Kasteel Hoensbroek in Hoensbroek.

Kasteel Hoensbroek fungeert anno 2020 als museum en een feestzalencomplex. Dat laatste is gevestigd op het prachtige binnenplein van het historische kasteel. Tijdens de Reis & Spijs Kasteleneditie in het najaar van 2020 krijgen deelnemers de kans om het kasteel – dat ruim zeven eeuwen lang werd bewoond door onder anderen ridders, graven, Rijksheren en markiezen – te ervaren onder het genot van een hapje uit de keuken van Van Melick.

Speciaal voor deze  gelegenheid staat er een Thaise curry met kip op het menu. Bij goed weer worden gasten ontvangen op het binnenplein; bij minder goed weer in de ‘feestsaelen’, zoals men die vroeger noemde.

Wil jij Zuid-Limburg (her)ontdekken en tussendoor genieten van verschillende hapjes? Tickets kosten 34,95 per persoon en zijn te koop via www.reisspijs.nl.

 

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.