Home > Culinair > Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Buitenplaats Vaeshartelt

Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Buitenplaats Vaeshartelt

Reis & Spijs komt terug naar Zuid-Limburg! Na een geslaagde eerste editie begin juli, vormen op 3 en 4 oktober vier nieuwe kastelen – plus een kasteel dat ook was opgenomen in de vorige route – het decor voor deze smakelijke ontdekkingstocht. Een van die kastelen is Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht.

Buitenplaats Vaeshartelt is een sfeervolle plek in een natuurrijke omgeving, vlak buiten het centrum van Maastricht. Hier ervaar je de mix tussen historie en modern en geniet je zowel binnen, in het hotel of één van de vier horecagelegenheden, als buiten in het prachtige 23 hectare grote park.

Op deze natuurrijke en toegankelijke plek vind je de ruimte om te ontmoeten, te eten, te genieten, te slapen, te werken, te beleven en nog veel meer. De veelzijdigheid in zowel het aanbod als de prijs zorgt ervoor dat er bij Vaeshartelt voor ieder wat wils is. Of dit nu om een hotelovernachting, vergadering, diner, relaxte picknick in het park of natuurlijk een Kastelenroute met de auto gaat: Vaeshartelt heeft de ruimte en deelt deze graag.

,,Daarom vinden we het ook hartstikke leuk om mee te doen als locatie op de Reis en Spijs Kastelenroute”, zegt Femke Brüll. ,,De eerste editie was een gezellige aangelegenheid, vooral in deze gekke tijd waarin evenementen moeilijk te realiseren zijn. Tijdens deze tweede editie serveren wij een courgettesoepje van courgettes uit onze eigen tuin met daarbij een brandnetelbroodje en roomboter.”

Wil jij Zuid-Limburg (her)ontdekken en tussendoor genieten van verschillende hapjes? Tickets kosten 34,95 per persoon en zijn te koop via www.reisspijs.nl.

 

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.