Home > Culinair > Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Brasserie Kasteel Schaloen

Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Brasserie Kasteel Schaloen

Reis & Spijs komt terug naar Zuid-Limburg! Na een geslaagde eerste editie begin juli, vormen op 3 en 4 oktober vier nieuwe kastelen – plus een kasteel dat ook was opgenomen in de vorige route – het decor voor deze smakelijke ontdekkingstocht. Een van die kastelen Kasteel Brasserie Schaloen in Valkenburg.

In het Poortgebouw van Kasteel Schaloen ligt de gelijknamige brasserie. Deze wordt omringd door bijna duizend jaar aan historie, maar is zelf prachtig eigentijds ingericht. Hier staat zeven dagen per week koffie en Limburgse vlaai klaar vers van de lokale bakker, maar je bent er ook welkom voor de lunch en voor de borrel. Tijdens deze laatste gelegenheid heb je een keuze uit een diversiteit aan bekende (speciaal)bieren en wijnen uit alle windrichtingen. Ook Limburgse wijnen zijn verkrijgbaar.

Kasteel Schaloen ligt middenin een uitgestrekt natuurgebied. Dit maakt het tot een perfecte uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht. Het is tevens een geweldige plek om daarna tot rust te komen.

Tijdens de tweede editie van de Kasteleneditie van Reis & Spijs staat hier vitello tonato klaar voor alle deelnemers.

Wil jij Zuid-Limburg (her)ontdekken en tussendoor genieten van verschillende hapjes? Tickets kunnen tot vrijdag 2 oktober, 12:00 gekocht worden via www.reisspijs.nl.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.