Home > Culinair > Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Abdij Rolduc

Reis & Spijs, de Kasteleneditie: Abdij Rolduc

Reis & Spijs komt terug naar Zuid-Limburg! Na een geslaagde eerste editie begin juli, vormen op 3 en 4 oktober vier nieuwe kastelen – plus een kasteel dat ook was opgenomen in de vorige route – het decor voor deze smakelijke ontdekkingstocht. Een van die kastelen is Abdij Rolduc in Kerkrade.

Na een sluiting van enkele maanden heropent Abdij Rolduc op 21 september 2020 haar deuren. De 900 jaar oude abdij is het grootste abdijcomplex in de Benelux en staat op de UNESCO-lijst van honderd belangrijkste monumenten in Nederland. Anno 2020 nemen Van Melick catering en Different Hotels de exploitatie van deze unieke locatie voor hun rekening.

In de historische en groene atmosfeer van het abdijcomplex is het heerlijk toeven. Hotel, restaurant met terras en conferentieoord, Rolduc heeft het allemaal.

Met haar deelname aan de Kasteleneditie van Reis & Spijs wil de Van Melick Groep gasten opnieuw kennis laten maken met de prachtige abdij.

Wil jij Zuid-Limburg (her)ontdekken en tussendoor genieten van verschillende hapjes? Tickets kosten 34,95 per persoon en zijn te koop via www.reisspijs.nl.

 

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu