Home > Culinair > Ralf Berendsen verbindt zich langer aan La Butte aux Bois

Ralf Berendsen verbindt zich langer aan La Butte aux Bois

Tweesterrenchef Ralf Berendsen verbindt zich voor een langere periode aan Domaine La Butte aux Bois in Lanaken. Het gastronomisch restaurant La Source gaat voortaan de naam van de Chef dragen. Dat betekent dat de gelauwerde chef, afkomstig uit Nederlands Limburg, ook naar buiten toe nog duidelijker zijn stempel kan drukken.

Het interieur van de tweesterrenzaak zal de komende tijd worden aangepast en bovendien komt er een aparte aperitiefruimte. In maart en april zal Berendsen en zijn team al proef draaien voor hoteltgasten die op de vrijdag- en zaterdagavond een volledig menu op hun kamer geserveerd krijgen.

De nieuwe eigenaar Jochen Leën zegt dat de naamsverandering van het gastronomisch restaurant de ambitie aangeeft die hij en Ralf Berendsen samen hebben. De chef werkt er al sinds 2011. In de huidige concurrentie wordt internationaal getrokken aan chefs met twee en drie sterren. Door deze nog intensievere samenwerking ziet het er naar uit dat Berendsen zijn toekomst vooral in de eigen regio ziet.

Paalsteenweg 90, Lanaken (BE) – labutteauxbois.be

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.