Home > Culinair > Publieksprijs: Het Limburgse Terras van het Jaar

Publieksprijs: Het Limburgse Terras van het Jaar

Net zoals andere jaren geeft het Limburgse lifestyleblad Chapeau ook dit voorjaar weer de bekende Terrasgids uit. Net zoals bij eerdere edities gaat de verschijning van de gids ook dit keer weer gepaard met de uitverkiezing van hét terras van Limburg.

Het winnende Limburgse terras, waarvan de eigenaar beloond wordt met een award van Chapeau Magazine, wordt – zoals gebruikelijk aan de hand van een aantal vaste criteria en een persoonlijke motivatie – bepaald door een jury van redacteuren en medewerkers van Chapeau, onder leiding van hoofdredacteur Jo Cortenraedt.

Om de verkiezing nóg breder onder de aandacht te kunnen brengen bij het grote Limburgse publiek, is Chapeau dit jaar een samenwerking aangegaan met 1Limburg. De betrokkenheid van de lezers van 1Limburg is zeer gewenst omdat er naast de prijs van de redactie ook een publieksprijs wordt uitgereikt. Zoals de naam al aangeeft wordt de winnaar van deze prijs mede bepaald door iedereen die de moeite doet zijn stem uit te brengen.

Kortom, wat is volgens u hét terras van Limburg? Alle lezers van Chapeau en 1Limburg die het leuk vinden om een antwoord op deze vraag te geven, kunnen vanaf nu suggesties aandragen door onderstaand formulier in te vullen.

De mogelijkheid om tips of suggesties in te sturen staat open tot zondag 30 april. De vijf terrassen die het meest genoemd worden krijgen een plek in de finaleronde (die loopt van 1 tot 7 mei). Het Limburgse (Nederlands en Belgisch Limburg) terras met de meeste stemmen is de uiteindelijke publiekswinnaar, die op 8 mei bekend zal worden gemaakt. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.