Home > Culinair > Proef Limburg, koop lokaal

Proef Limburg, koop lokaal

De wereld is een stuk kleiner geworden. We mijden contacten, blijven zo veel mogelijk thuis, gaan niet uiteten of op het terras zitten en mogen de landsgrenzen niet over. Dat is natuurlijk niet alleen maar negatief. De coronacrisis dwingt ons om te (her)ontdekken wat onze eigen directe omgeving ons te bieden heeft. De prachtige natuur, de rijke historie, het stralende voorjaar en de streekproducten die gewoon hier, in Limburg, worden gewonnen, gemaakt of geproduceerd.

Chapeau Magazine en streekproductenplatform Les Saisons Culinaires hebben de handen ineengeslagen om een totaaloverzicht te kunnen bieden van streekproducenten en streekleveranciers die tijdens de coronacrisis de deuren open houden. Lokaal is nu immers belangrijker dan ooit.

Een greep uit de streekproducenten die geopend zijn, on- of offline: Nuijts De Culinaire Verswinkel, Vers Voordeel Vaessen, Wijnkasteel Genoels-Elderen, Land van Nectar, Maastricht Porselein, Boerderijwinkel het Breusjterhofke, De Stroopstooker, Charlie’s Coffee, de Jambrouwerij, Imkerij BEEing Pure, Stassen Kaas, Wijndomein Gloire de Duras, Zwamburg, Boerderie Bewust, De Keukenkoets.

Volg onze online kanalen, dan ben je de eerste die het weet zodra het complete overzicht online staat. Tot die tijd: support your locals!

P.S.

Ben jij een Limburgse streekproducent of leverancier van streekproducten? Vul dan dit formulier in.

Ken jij een Limburgse streekproducent of leverancier van streekproducten die wij mogelijk vergeten zijn? Laat het ons weten via marketing@chapeaumagazine.com en wij regelen de rest

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.