Home > Culinair > Robin van de Bunt kookt tijdens het Limburgs Culinair Gala

Robin van de Bunt kookt tijdens het Limburgs Culinair Gala

Robin van de Bunt van restaurant De Leuf (*) in Ubachsberg is de derde van in totaal vier Limburgse chef-koks die op maandag 10 oktober hun opwachting zullen maken tijdens de vierde editie van het Limburgs Culinair Gala. Eerder werd bekend dat Hans van Wolde, chef van Brut172 (**) en Robert Levels, chef de cuisine van Château Neercanne, samen met hun teams naar MECC Maastricht komen om het publiek te verassen met hun bijzondere gerechten.

Het Limburgs Culinair Gala vindt dit jaar, net als vorig jaar, plaats tijdens de bekende BBB-beurs in Maastricht. Plaatst van handeling is ook dit keer MECC Maastricht, waar voldoende ruimte is om het in populariteit groeiende evenement te huisvesten. Dit jaar staan vier nieuwe chefs in de keuken.

Robin van de Bunt, in maart dit jaar door Gault&Millau uitgeroepen tot Jonge Topchef van het Jaar, laat zich in de keuken leiden door de Aziatische invloeden, Tijdens het Limburgs Culinair Gala zal hij verantwoordelijk zijn voor het voorgerecht.

Tickets voor de avond zijn te koop via deze link: https://www.bbbmaastricht.nl/limburgs-culinair-gala/

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu