Home > Culinair > ONE

ONE

Vanaf het moment dat je voet zet in het restaurant,word je meegenomen in de wereld van ONE. Kleurrijke murals vertellen een verhaal. De Vertical Garden van ‘award winning’ kunstenares Claudy Jongstra geeft de ruimte warmte; de rest van het interieuris volledig gemaakt van natuurlijk en duurzame producten. ONE werd in de zomer van 2018 verbouwd en het resultaat mag er zijn.

Begin je ONE-beleving met een signature cocktail van gastvrouw Bethany DeLong of een bruisend aperitief: indien het weer het toelaat worden de drankjes geserveerd op het loungeterras aan de Roer. Na een warm welkom neemt Edwin Soumang je mee op een ontdekkingstocht door de regio én zijn eigen tuin: daar hebben de gerechten op de kaart hun basis. De kookstijl van Edwin is niet alleen van ‘dichtbij huis’, maar ook verrassend, vers en duurzaam.

Bij ONE heb je de mogelijkheid om plaats te nemen in het restaurant of aan de chef’s table, in de keuken. Met een intiem gezelschap kun je bij ONE terecht in de private dining ruimte. Waar je ook zit: taste the passion, feel at home and come as you are!

ECI 17
Roermond
+31 (0) 475 600 262
www.restaurantone.nl

______________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.