Home > Culinair > Aon ‘t Bat: finalist publieksprijs ‘Terras van het jaar 2023’

Aon ‘t Bat: finalist publieksprijs ‘Terras van het jaar 2023’

Er is sinds 29 maart massaal gestemd op de favoriete terrasjes in Limburg. De top vijf hiervan, strijdt in de week van 11 april om de publieksprijs ‘Terras van het jaar 2023’. Om je te helpen bij het maken van je keuze stellen we de vijf finalisten aan je voor!

Aan de Maas, in een tak waar geen boten mogen varen, ligt Aon ’t Bat. Al sinds 1905 is er op deze locatie horeca aanwezig. Sinds 2011 heeft het de naam Aon ’t Bat gekregen

Het eetcafé heeft in het verleden al meerdere keren deze titel gewonnen. En dat was niet voor niets! Het terras ligt op een unieke locatie: “Er zijn niet veel restaurants die zó dicht aan de Maas liggen. Je zit écht in de natuur”, vertelt Roy Jacobs, eigenaar van het eetcafé. “Je hebt gewoon een prachtig uitzicht. Je ziet zelfs in de avond de zon ondergaan achter de bergen.” Behalve dat het terras er goed en mooi moet uitzien, zijn gastvrijheid en de kwaliteit van de gerechten heel erg belangrijk voor een goed terras, vindt Jacobs. Niets daarvan ontbreekt bij dit terras! Aon ’t Bat heeft een veelzijdige kaart. Geniet van een kopje koffie met een stukje vlaai, tot een uitgebreid drie-gangen diner. Zelfs een high-tea is hier mogelijk. Het terras is pas gerenoveerd en heeft sinds 2020 een dakterras. “Dat maakt het ook heel uniek om bij ons wat te komen eten of drinken.”

De tweede stemronde is gesloten, de winnaar van de publieksprijs Terras van het Jaar 2023 wordt in de week van 17 april bekend gemaakt.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.