Home > Culinair > NOVO

NOVO

Eind januari is tijdens het culinair gala op Château St. Gerlach de eerste editie van de vernieuwde Chapeau-restaurantgids gepresenteerd. Wij lichten elke vrijdag één zaak uit de restaurantgids uit. 
Deze week NOVO in Maastricht.

Jareau en Rodny nemen hun gasten mee op een culinaire wereldreis. Samen met hun team reizen ze de wereld over om inspiratie op te doen voor een maandelijks wisselend Tasting Menu. Het New Dining menu wisselt zelfs iedere week en wordt geserveerd als verrassingsmenu. Eind vorig jaar onderging NOVO een verbouwing die bijdraagt aan een nog bijzonderdere beleving van geur en smaak. Enkele avonden per jaar wordt tijdens thema-avonden de NOVO-totaalbeleving tot een nog hoger niveau getild. De NOVO-beleving werd afgelopen jaar bekroond met een Bib Gourmand.

Wilhelminasingel 39
Maastricht
+31 (0) 43 204 1169
www.novo-dining.com 

__________________

Bent u een echte Chapeau Lifestyler?
Word dan lid van de Chapeau Club en profiteer t/m 25-02 een geweldig welkomstgeschenk; Wijnpakket van Sauter Wijnen (6 flessen) -> meer info <-  

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.