Home > Culinair > Nieuwe cateringmogelijkheden voor Slagerij Kusters

Nieuwe cateringmogelijkheden voor Slagerij Kusters

Ondernemers en bedrijven proberen zich in deze coronatijd op diverse manieren staande te houden. Dat geldt ook Roy Kusters van Slagerij Kusters in Margraten. Hij ziet door de versoepeling van de coronamaatregelen die sinds 1 juli geldt, wel weer nieuwe kansen.

Hoewel de ambachtelijke slagerswinkel in Margraten op rolletjes loopt, heeft de cateringbusiness vanwege de coronacrisis een tijdje stilgelegen. Met de versoepeling van de maatregelen ziet Slagerij Kusters weer mogelijkheden om de cateringactiviteiten op een originele manier nieuw leven in te blazen. Rekening houdend met de richtlijnen van de overheid, worden alle cateringactiviteiten de komende tijd uitgevoerd door het inzetten van de foodtruck. Op deze wijze kan Slagerij Kusters bedrijven en particulieren op locatie toch op een veilige manier van catering voorzien.

Slagerij Kusters zet haar trendy foodtruck onder meer in om op bijzondere wijze catering voor bedrijven en particulieren te verzorgen. Vanuit de foodtruck biedt Slagerij Kusters op locatie de mogelijkheid om in de buitenlucht op gepaste afstand te genieten van lekkere hapjes tot compleet verzorgde maaltijden. Met groepen vanaf 25 personen kun je zo op elke gewenste locatie genieten van culinaire hoogstandjes uit de regio. Slagerij Kusters serveert een keur aan diverse lekkernijen; van streetfood en complete barbecues tot Italiaanse specialiteiten en ambachtelijke streekgerechten. De gerechten worden ter plekke bereid en vanuit de foodtruck geserveerd met inachtneming van de richtlijnen en adviezen van het RIVM.

Een foodtruck is een echte sfeermaker en zorgt meteen voor een gezellige ambiance op je event. Heb je iets te vieren of organiseer je binnenkort een zakelijke bijeenkomst of personeelsfeest? En wil je jouw festiviteit graag opluisteren met culinaire specialiteiten uit de regio? Slagerij Kusters biedt voor elk evenement catering op maat. Voor wie de foodtruck van Slagerij Kusters wilt boeken, kan contact opnemen via info@slagerijkusters.nl.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.