Home > Culinair > Nieuw in ECI Cultuurfabriek: Mr. Sammi

Nieuw in ECI Cultuurfabriek: Mr. Sammi

Roermond heeft er een nieuwe bijzondere eetgelegenheid bij. Mr. Sammi, dat gisteren op Hemelvaartsdag zijn deuren opende in de ECI Cultuurfabriek in Roermond, wil een nieuwe gastronomische hotspot zijn in een stad die op cultureel gebied volop in ontwikkeling is.

Bistro Bar Mr. Sammi is een initiatief van chef-kok Michel Schlicher (bekend van Lounge 44 in Herten) en zijn partner Ankie Janssens. Samen met Rein Rambaldo van de Horeca Fabriek in Voorburg – bedenker en ontwikkelaar van vernieuwende horecaconcepten – bedachten ze de kosmopolitische sfeer die Mr. Sammi wil uitstralen.

Volgens de eigenaren is hun initiatief een ideaal onderdeel van een dagje of avondje uit – bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan het filmhuis of theater – zeker nu de gast op culinair gebied de keuze heeft uit Mr. Sammi en sterrenrestaurant One, dat eveneens in de ECI fabriek gevestigd is.

Net als de naastgelegen sterrenzaak wordt Mr. Sammi gekenmerkt door een industriële ambiance. De zaak heeft een vrolijk interieur, waar gasten kunnen genieten van klassieke gerechten uit de Franse keuken, met regionale én (inter)nationale invloeden.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.